AANMELDEN VOOR READY TALKS

Link naar aanmeldformulier

Hieronder vind je het aanmeldformulier. Vul alle velden in. Wij houden je op de hoogte van je registratie. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 14 februari 2020. Uiterlijk 14 februari 2020 krijg je een bevestiging als je reservering is gelukt. 


Mocht je het formulier niet zien op je scherm, ga dan naar: https://forms.gle/aaobrz8qnJh3J1kV9 en meld je daar aan!


Alvast bedankt voor je aanmelding! 

 
 

SPREKERS

Excellence is our only standard

JANDINO ASPORAAT

Naast zijn bekendheid als stand-up comedian, presentator en acteur, is Jandino ook een inspiratie en rolmodel voor mensen die hun dromen willen najagen! Laat je verrassen door wat hij daarover te vertellen heeft en ga in gesprek met hem om verrijkt te worden met een flinke dosis motivatie en inspiratie door deze multi-getalenteerde, energieke en humoristische man!

FATIMA ABOULOUAFA

Een vrouw die met haar oprechtheid barrières doorbreekt en daarmee voor velen een rolmodel is. Met haar inspirerende verhaal weet ze iedereen, van jong tot oud, ongeacht etniciteit of geslacht, te motiveren om de verbinding met elkaar aan te gaan, zonder jezelf daarin te verliezen.

DES BALENTIEN

Als je haar hoort spreken, hang je aan haar lippen! Dat komt doordat Des geroepen is om te spreken ter inspiratie en motivatie van met name jongeren. Met haar ingrijpende levensverhaal, waarin ze onder andere onlangs geconfronteerd werd met de moord op haar broer en de levenslessen die daarmee gepaard gaan, raak je nooit verveeld tijdens het luisteren en wordt je altijd geraakt door haar puurheid.

 
 

SPONSOREN & PARTNERS

Teamwork makes the dream work

READY-logo-1.0-300x113.png

STICHTING READY

GEMEENTE DEN HAAG

FONDS 1818

Theater-Dakota.png

THEATER DAKOTA

HET HUIS VAN ASPORAAT

YOUGOTTABELIEVE

 

CONTACT

Zuidlarenstraat 57
Den Haag, 2544 AD
Nederland

 

READY TALKS
From Zero 2 Hero

© 2020 | Community Heroes 070 | Team Escamp (Traject 2) | www.stichtingready.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now